Kontakt
H. Zweers Onderhoudsbedrijf
Druckerlaan 8
6951 BK Dieren
Homepage:www.zweersonderhoud.nl
Telefoon:06-43251927
Fax:

Loodgieterswerkzaamheden

Bij zweers onderhoud kunt u terecht voor onderstaande werkzaamheden:


Wij bieden klanten uit de regio Dieren diverse diensten aan. Ons bedrijf is gespecialiseerd in loodgieterswerk. Wij kunnen u onder andere van dienst zijn met werkzaamheden aan uw verwarming, water- en gasinstallatie, rioleringstechniek.

Het repareren en vervangen van dakbedekking. Het aanbrengen van zinken daklijsten. Het aanbrengen van zinken daklijsten.
Het vervangen van dakgoten, zink of koper.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het leveren en monteren sanitair, van standaard tot luxe producten. Ook het uitvoeren van medische aanpassingen aan uw woning kunnen wij voor u regelen.

Wij zijn er voor het aanleggen van verschillende technische installaties, zoals CV-ketels en elektra. Woont u in de omgeving van Arnhem of Dieren en zoekt u een loodgieter die al het loodgieterswerk deskundig voor u kan uitvoeren? Neemt u contact met ons op om gebruik te maken van onze diensten.

Zweers Onderhoud plaatst elk merk CV-ketel. U kunt uw eigen ketel bestellen of dat door ons laten doen. Tevens leveren en plaatsen wij nieuwe radiatoren of complete cv installatie exclusief onderhoudswerkzaamheden.


U kunt geheel vrijblijvend een offerte laten opmaken. Uiteraard verplicht de offerte u tot niets.

Vul het contactformulier in of bel ons op:
T: 06-43251927
E: h.zweersonderhoud@hetnet.nl