Kontakt
H. Zweers Onderhoudsbedrijf
Druckerlaan 8
6951 BK Dieren
Homepage:www.zweersonderhoud.nl
Telefoon:06-43251927
Fax:

Uw ervaren klussenbedrijf uit de regio Dieren – Arnhem – Zutphen

Verbouwing - renovatie - loodgieterswerkzaamheden onder één dak

Welkom bij Zweers Onderhoudsbedrijf


Vakmanschap

Zweers Onderhoud is gespecialiseerd in loodgieters werkzaamheden in en rondom het huis. Een nieuwe badkamer en toilet worden volledig opgeleverd. U kunt het sanitair zelf bestellen of dit door Hans Zweers laten doen. Ook kleine en grote reparaties aan leidingen en dak worden door hem uitgevoerd.


Garantie op werkzaamheden en materiaal

Hans is een vakman. Alle projecten worden opgeleverd met garantie. U krijgt van te voren een offerte, dus geen verrassingen tijdens of na de klus.


Specialisatie

 • Badkamer renovatie
 • Modernisering toilet
 • Nieuwe vloeren en wanden
 • Verwarming en ketel
 • Dakwerkzaamheden
 • CV-installatie
 • Tegelwerk
 • Nieuwe goten
 • Dakwerk
 • Reparaties
 • Vervangen leidingwerk


Onze werkzaamheden bestaan uit:

Wij leggen prachtige tegelvloeren- en wanden. Wij werken met alle soorten tegelmaterialen. Zowel binnen als buiten kunnen wij tegelen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Badkamers
 • Toilet
 • Keukens

Badkamers bouwen is een vak. Dit is niet iets wat er even bij gedaan wordt. Kleine details worden vaak vergeten die tot grote problemen kunnen leiden. Wij zorgen dat uw nieuwe badkamer piccobello wordt opgeleverd.


Mocht u meer informatie wensen, neem dan gerust contact op met één van onze vakmannen. Zij staan u graag te woord om samen met u nieuwe inzichten van een project te realiseren en te kijken hoe uw woonwens het beste tot uitvoering kan worden gebracht. Eerlijk,betrouwbaar en servicegericht. Het gaat tenslotte om uw project / huis waar u graag plezier aan wilt beleven.

Kwaliteit en maatwerk voor uw specifieke verbouwing of renovatieklus

Referenties

Toilet renovatie

Opbergkast - meubels - verbouwing

Badkamer renovatie

Nieuws

Inbraakwerende dakramen

Inbraakwerende dakramen

De NEN norm voor inbraakveiligheid van woningen 5087, die beschrijft welke ramen en deuren in een woning als bereikbaar voor inbraak worden beschouwd, is herzien.

Daktoegangskoepel voor plat dak

Daktoegangskoepel voor plat dak

De VELUX Groep heeft nu een daktoegangskoepel ontwikkeld die een vrije doorgang naar het dak mogelijk maakt door deze volledig open te zetten.

Alles-in-één dakraam

Alles-in-één dakraam

Het VELUX Solar dakraam is het ultieme alles in één dakraam. Het dakraam zorgt voor meer wooncomfort, omdat hij op afstand te bedienen is.

Isover Comfortroll XS

Isover Comfortroll

Isover introduceert een nieuw product voor het isoleren van schuine daken: Isover Comfortroll XS. Deze isolatiedeken heeft uitstekende isolatiewaarden en is een zeer stevig product, dat gemakkelijk aan te brengen is. Omdat de rol compact verpakt is, zijn ze gemakkelijk naar de zolder te vervoeren.

KOMO-certificering voor dakkapellen

Verlaagd BTW tarief

SKH, de certificeringsinstelling voor veiligheid, milieu, industrie, bouw en dienstverlening, en Dakvenstermeesters bieden fabrikanten van dakkapellen en vaklieden die deze monteren, de mogelijkheid om voor het product en de montage een KOMO-certificering te bemachtigen.

PIR Isolatie

PIR Isolatie

Wanneer men het dak of de spouw gaat isoleren, zijn er verschillende opties qua materiaal keuze. Zo kan men kiezen voor isoleren met minerale wol, EPS (Geëxpandeerd polystyreen) of PIR (Polyisocyanuraat Isolatie). UNILIN Insulation produceert en levert producten met PIR isolatie.

Energiezuinigste dakraam ter wereld

Energiezuinigste dakraam ter wereld

De VELUX Groep heeft het eerste en enige dakraam ontwikkeld dat door het Passiefhuis Instituut is gecertificeerd voor klimaatregio ‘koud’.

De slimste oplossing: DKC DeLuxe

Verlaagd BTW tarief

Waarom slim en vernieuwend:
Het kost veel minder tijd; Voorkomt fouten en materiaalverlies. Is circulair: eenvoudig te verwijderen en elders opnieuw te gebruiken. En: uit voorraad leverbaar, geen lange levertijden!

Cradle to Cradle Innovation Award

Cradle to Cradle Innovation Award

Tegelspecialist Mosa is door het Amerikaanse Cradle to Cradle® Products Innovation Institute uitgeroepen tot Innovator of the Year. Mosa ontving de prestigieuze Innovation Award voor 2014 in november tijdens de Innovation Celebration in New York.