Kontakt
H. Zweers Onderhoudsbedrijf
Druckerlaan 8
6951 BK Dieren
Homepage:www.zweersonderhoud.nl
Telefoon:06-43251927
Fax:

Verbouwen

Heeft u een huis of bedrijfspand gekocht dat u gedeeltelijk wilt verbouwen? Of is het huis of bedrijfspand waar u al jaren woont of werkt toe aan een verbouwing? Als klusbedrijf in de regio Dieren helpen wij u graag bij al uw grote en kleine klussen. Zoals:

  • een nieuwe badkamer, keuken en/of toilet;
  • meer ruimte creëren met een aanbouw, opbouw of dakkapel;
  • verduurzaming;
  • uw huis aanpassen zodat u er langer zelfstandig kunt blijven wonen.
Verbouwing van een huis of bedrijfspand

Eén aanspreekpunt

Bij ons bent u verzekerd van één aanspreekpunt voor uw hele verbouwing, want dat geeft helderheid en zorgt ervoor dat we snel met elkaar kunnen schakelen. We komen uiteraard eerst bij u langs om de klus op te nemen. Daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

Gaan we voor u aan de slag, dan houden we u goed op de hoogte over de voortgang en de kosten. Zo voorkomen we dat u achteraf voor verrassingen komt te staan.

Professioneel advies

Verandert er iets tijdens de klus, dan rekenen we eventuele extra kosten meteen voor u uit. Bijvoorbeeld als u tijdens de klus nieuwe inzichten krijgt en u besluit dat u het misschien toch iets anders wilt. We werken daarin flexibel met u mee. En natuurlijk kunt u de hele tijd rekenen op ons professionele advies. Bij alle keuzes waar u voor staat.

Duurzaamheid en energiebesparing

Een verbouwing is vaak een goed moment om te bekijken of u uw huis of bedrijfspand kunt verduurzamen. Ook hierin adviseren we u graag.

Misschien kunnen we de verbouwing van uw zolder bijvoorbeeld wel combineren met het aanbrengen van dakisolatie. Of de verbouwing van uw woonkamer met het leggen van vloerverwarming. En wat dacht u van de veel zuinigere apparaten die u nu kunt kiezen bij een verbouwing van uw keuken, badkamer of toilet?

Keuzes voor de lange termijn

Kortom: we adviseren u van A tot Z en nemen u mee in de mogelijkheden die u heeft. Ook wat betreft de keuze voor de materialen. Een materiaal kan in eerste instantie namelijk een duurdere keuze zijn, maar levert op de langere termijn vaak besparingen op in onderhoud. Met de juiste keuzes houdt u de onderhoudskosten aan uw huis of bedrijfspand over een langere periode relatief laag.